Har Piratpartiet dött, eller ännu värre – övergått till Facebook?

Nu behövs, precis som alltid det senaste decenniet, Piratpartiet mer än någonsin. Eftersom det inte är val på tre år till, behövs det främst genom informationsspridning, PR, och att visa att det fortfarande finns.

Idag har jag bland annat tittat in hos Rick Falkvinge på Youtube och på Private Internet Access, hos Anna Troberg, hos Anton Nordenfur, hos Julia Reda, hos Christian Engström, och hos Gustav Nipe vars sida inte ens finns kvar.

Anton Nordenfur på sin blogg och Rick Falkvinge på PIA publicerar ungefär en gång i veckan, på Liberties Report verkar han slutat göra nya avsnitt.(se uppdatering) De andra har som mest enstaka inlägg då och då.

Har ni gett upp? Eller ännu värre, flyttat till Facebook? Det behöver väl inte förklaras att det vore hyckleri av värsta sort att flytta in på en sida där man måste vara medlem för att få kommentera och oftast till och med läsa inläggen, inte får vara anonym, och sidan är den mest integritetskränkande som finns.

UPPDATERING: Svar från Rick Falkvinge, Liberties Report fortsätter har nu fortsatt, i 4K-upplösning. Se kommentarsfält.

Henrik Alexandersson är aktiv dessutom, rekommenderas.

Annonser

Taggar:, , , ,

2 responses to “Har Piratpartiet dött, eller ännu värre – övergått till Facebook?”

 1. Rick Falkvinge (@Falkvinge) says :

  Jag har inte slutat göra nya avsnitt, men det har varit ett kort uppehåll när jag bytt format. Jag går över till 4K från 720p.

  Vad gäller Piratpartiet är jag inte längre operativt inblandad, sedan byråkrater helt tog över och körde bort aktivister och engagemang till förmån för processer och regler.

  • antimon555 says :

   OK, tack.

   Nej, men du är fortfarande förknippad med dem, i alla fall i de flestas ögon, och även om det blivit mest dumheter och snack och ingen verkstad där nu, så gissar jag att du håller med om att det fortfarande är det minst dåliga att rösta på?

Kommentera gärna här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: