FI ska in i riksdagen också, det har man bestämt.

Nu är Almedalsveckan igång. Jag vet inte vem som arrangerar den, men att de vill dra Sverige åt samma håll som massmedia är solklart.

Det är ingen slump att man låter FI och SD debattera strax efter klockan fyra. Då är många av de som inte tagit semester än på väg hem ifrån jobbet, och kan ha radion på i bilen eller i hörlurarna på tåget, bussen, spårvagnen eller tunnelbanan.

Att FI gjorde bort sig genom att kräva tvingande föräldraledighetsfördelning på 50/50, och SD hade bättre förslag, ordnade man genom att ha en publik som ändå jublade tre gånger så mycket åt FI:s förslag. Om publiken valts ut, eller fanns inspelad hos Sveriges Radio förtäljer inte historien.

Det bör inte komma som någon överraskning att massmedia egentligen tycker om SD heller, fast de håller en fasad av att tycka tvärtom. Om de verkligen ogillade SD skulle de göra som de gjort med Piratpartiet – hålla nästan helt tyst.

Särskilt oroande är att de börjat prata om Svenskarnas Parti, så mycket att det är sannolikt att de vill ha in dem i riksdagen.

För hur kommer Sverige att bli med ett parti som är misandriskt (manshatande), ett som är relativt främlingsfientligt och totalitärvurmande, och ett som är väldigt mycket så?

Annonser

Taggar:, , , , , , , , ,

Kommentera gärna här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: